To zdjęcie nie jest "z google", google tylko podaje lokalizację szukanej rzeczy. Daj sobie prawy przycisk na tym zdjęciu i kliknij "Pokaż obrazek".
Obrazek się otworzy a u góry zobaczysz, skąd naprawdę pochodzi zdjęcie, czyli
Jeśli np. admini tej strony odkryją, że hotlinkujesz ich zdjęcie, to podmienią je na inne, np. z napisem "forumowicze z tego forum to złodzieje", a wtedy u nas na forum się to wyświetli w całej okazałości. Widziałem takie coś na allegro, jakaś pani dołączyła zdjęcia do swojej aukcji, ale one były na jakiejś innej. Admini wstawili tam napis "Ten allegrowicz to złodziej!"
Ściągnąć do siebie i wysłać na któryś z portali hostujących zdjęcia i dopiero potem wkleić linka, który się wyświetli po wysłaniu zdjęcia na tymże portalu. Potem edytuj swojego posta i wklej tego nowego linka.
Wtedy wszystko będzie legalne.
Obrazek jest teraz oki, ale ja cały czas pytałem, czy się przyglądałaś też swojemu PODPISOWI (to takie coś pod KAŻDYM Twoim postem). Tam jest czegoś za dużo.
Nie jesteś jakimś wyjątkiem, ale zadziwiające jest to, że się na coś patrzy i nie widzi błędu...
No cóż, spójrz jeszcze raz... a jak ktoś chciałby nam tu napisać, że gadamy nie na temat, to jednak ta rozmowa czemuś służy i dotyczy wszystkich.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum