Wysłany: 2007-10-24, 15:04 Zawody sportowe 2007/2008
No to tak dzisiaj u nas w szkole odbywły się zawody sportowe w piłkę ręczną.
Były 3 drużyny:
-Podlesie (chłopcy)
-Piotrowice (chłopcy)
-Piotrowice (dziewczyny)
No, więc tak najpierw grały między sobą chłopaki. Wygrały Piotrowice(wyniku nie pamiętam). Następny mecz odbył się między dziewczynami, a chłopakami z Podlesia. Wygrały dziewczyny chyba 15:10 jeśli zły wynik podałam to prosze mnie poprawić. Ostatni mecz dziewczyny z chłopakami z Piotrowic. Chyba oczywiste kto wygrał, no pewnie, że my dziewczyny(12:9). Jesteśmy chyba niepokonane.
Kolejne zawody powiatowe w piłkę ręczną:
29 październik dziewczyny
31 październik chłopcy
Jeśli jakieś sprostowanie tzn wynik się nie zgadza lub termin zawodów to prosze napisać poprawię.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez Greif 2008-10-11, 18:32, w całości zmieniany 4 razy
Ale pan był rozespany i widział pan no właśnie tak jak pan powiedział, akurat te momenty w których piłka znalazła się nie w tej bramce co trzeba. Ale i tak wygrałyśmy <jupi>
_________________ "Gdzie jest skarb Twój tam i serce Twoje"
Chwilami się bałem, że coś Wam zrobią, bo stawiali na siłę fizyczną...
Gratulacje też dla bramkarza, Natalii, nieźle sobie radziła i nie boi się piłki.
Oni nie stawiali na siłę fizyczną. tylko ta p. wuefistka, która z nimi była im kazała mocno strzelać, jak za lekko oddali strzał to po nich krzyczała, że co to za piłka poszła, że niby taka "szmata" No no pan się o nas bał wow normalnie nie wierze w to co czytam. Ale dziękujemy za troske
Dla dziewczyn, które tu zaglądają, a jadą na zawody.
Poniedziałek 29 października(wiem Iwuś) o godzinie 8 wyjazd spod szkoły na zawody w piłkę ręczną do Osieka. Obowiązkowo zabrać ze sobą ważną legitymacje. Jedziemy z p. Apczyńską. To chyba na tyle mojego komunikatu. Relacje z zawodów w poniedziałek jak znajdę czas i zapamiętam wyniki to napiszę.
No fajnie musze jeszcze swoja legitymacje podbic. I bedzie git Musimy wygrac Ale wielka szkoda, ze nie jedzimy z chłopakami Zaje....fajnie by było i wesoło (Sylwuś fajowo, ze wiesz )
_________________ -_- LKS Piotrowice -_-
I love =*
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum