Nooo jak dla mnie nie było tak żle xD hehe.. tyle,że nie wiem jak mi zalicza charakterystyke bo mi zabraklo miejsca i napisalam w brudnopisie zakonczenie:P ale dlam strzalke i napisalam ze tam ciag dalszy :):) to mam nadzieje ze jakis mily "ktos" bedzie sprawdzal i mi uznaja:D:D ale ogolnie nie bylo tak zle <lol> bardziej sie boje jutra <lol2> hehe
_________________ "Istniejemy, póki ktoś o nas pamięta."
— Carlos Ruíz Zafón
hmm... Linka ja przemilcze jutro xD zdecydowanie wole dziś niż jutro :P fiza, chemia, matma :/ biologia, geografia... oo nie ja dziekuje :/ nie bedzie ciekawie:/ ale jakoś musi być :D
— Carlos Ruíz Zafón
Co myślicie o aferze, która wybuchła z powodu "niesprawiedliwości", jaka dotknęła uczniów, którzy nie omówili na lekcjach polskiego "Syzyfowych prac" i "Kamieni na szaniec"? Powtarzać egzamin, a jak już, to komu: wszystkim czy tylko tym, którzy nie czytali lektur?
noo na pewno nie powtarzać a jeśli to nie tym co przerabiali!! To nie fair...my przerobilismy, mamy to juz za soba i tak jest ok!! a Ci co nie przerobili niech maja pretensje do nauczycieli,my nic zarzucic nie mozemy xD
— Carlos Ruíz Zafón
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum