Założyłem ten temat aby spytać się was tu zgromadzonych :
co sądzicie o dyskotekach , tzn. co byście chcieli zmienić , jakich piosenek wam brakuje itd.
Ja osobiście kiedyś myślałem na jakimś fajnym oświetleniem a dokładniej nad czymś takim :
(kliknij na obrazek aby powiększyć)
A ja mam pytanie do wszystkich ZAINTERESOWANYCH "posadą" dj'a. Na ostatniej dyskotece były pewne komplikacje, więc nie wiem, czy poprzednia obsada nadal ma ochotę pełnić tą jakże przyjemną fukcję. Do dyskoteki jest jeszcze trochę czasu, więc zastanówcie się dobrze .
hehe Linka te komplikacje były spowodowane prze naszego kolega który zauroczony urodą koleżanek wpuścił je przed kompóter i wszystko się posypało . Ja na następnej dyskotece posataram sie wszystkim dogodzić aha i jeśli macie jakieś fajne piosenki które chcecie usłyszeć na dyskotece to piszcie na forum tytuł i wykonawcę a ja postaram się to załatwić
Moje propozycje:
1. Pompero-Pompero
2.Rihanna- Shut Up And Drive
3. Gosia Andrzejewicz- Siła marzeń
4.Marques- Vayamos Companeros
5.Mans Zelmerlöw -Cara Mia
6.Jackyll & Hyde Freefall
7.Code Red- Kanikuły 2007
8.Feel- Jest już ciemno
9.Ville Valo & Natalia Avelon -Summer Wine
10.Timbaland The Way I Are
Niektore stere, ale fajne
_________________ -_- LKS Piotrowice -_-
I love =*
Też tak uważam. Owszem niektóre piosenki są super ale tylko tak do posłuchania w domku we wlasnym zaciszu ale nie wydaje mi się zeby były dobre na dyskoteki. Sądze też ze powinno być mniej wolnych niż na ostatniej dyskotece bo to była już lekka przesada techno-tak, reggae-oł je!! disco polo- obowiązkowo!! coś z rocka musi być, no i troszeczke popu i wydaje mi się, że bedzie git
DARO :D ja na twoim miejscu (jeśli jesteś DJ) to bym sie cieszył że piszą co i poprosił bym jeszcze o jakieś namiary na piosenki np link do e mule albo rapishera
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum